Societatea noastra   NU garanteaza disponibilitatea  in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta furnizorului sau nu mai sunt disponibile din alte motive.  Veti fi anuntati telefonic sau prin email in aceste situatii.

Politica de retur conform reglementarilor in vigoare :

I. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

II. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

III. Clientul se obliga sa notifice in scris printr-un e-mail la adresa  comercial@nicoltex.ro , intentia sa de a returna produsul/produsele achizitionate, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor, iar in cel mai scurt timp va primi un e-mail cu instructiuni de returnare. Pentru a fi acceptata returnarea acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalaj care sa-i ofere siguranta la transport; produsul/produsele nu trebuie sa fie folosite, zgariate, murdare  sau deterioarate , sa nu lipseasca piese sau componente etc ).

Produsele aduse la comanda sau confectionate conform dimensiunilor sau solicitarilor clientului NU pot fi returnate !

Pentru a  accesa formularul de retur click aici:  Formular Retur

Dupa notificare, clientului ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor, in caz contrar, consideram cererea nefondata/invalida si putem refuza returul. Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cu valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului comandat initial, cheltuielile de livrare fiind suportate de cumparator.

Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

  • in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs, sau avand alte specificatii sau de un tip diferit
  • in cazul in care se depaseste termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului- in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat: este deteriorat sau  lovit, gaurit, zgariat , uzat, agatat,   etc , sau lipsesc piese, componente  etc.
  • produsele aduse la comanda sau confectionate conform dimensiunilor, modelului  sau solicitarilor clientului
  • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 zile calendaristice de la confirmarea returului.  Rambursarea se face DOAR in contul dvs, nu putem inapoia banii cash.  In formularul de retur ce vi se pune la dispozitie, va rugam sa completati contul bancar IBAN.
  • In cazul inlocuirii produsului cu altul disponibil pe stoc, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
  • In cazul in care Clientul care a returnat un produs ce l-a primit cu defect, si  nu dispunem de un produs corespunzator pentru inlocuire, vom oferi clientului contravaloarea produsului.
  • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
  • In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client, exceptie facand situatia in care ati primit alt produs decat cel comandat de dumneavoastra. In acest caz compania noastra  va suporta contravaloarea transportului pentru inlocuirea produsului sau returnarea doar in cazul in care produsul nu mai este disponibil pe stoc.
  • In cazul in care ati primit alt produs decat cele comandate de dumneavoastra, va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore printr-un e-mail la adresa: comercial @ nicoltex .ro

Pentru returnare, trimiteti coletul, bine ambalat, cu orice companie de curierat rapid pe adresa de retur:

Shoowroom Perdeco,  Str Patriei 35  , Buzau -120204, Romania , tel. 0786 039 409

 

Indiferent de compania de curierat rapid,  taxa de transport pentru retur va fi suportata de dumneavoastra.

Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate!  Orice retur este mai intai verificat la depozit, apoi se returneaza banii.

Persoanele Juridice nu beneficiaza de returul produselor deoarece legislatia in vigoare nu include decat persoanele fizice.

Pentru orice comenzi, intrebari sau detalii contactati reprezentantii Perdeco : telefonic:  0786 039 409  sau prin email:  info@perdeco.ro

PRETURILE AFISATE NU INCLUD TRANSPORTUL! Imaginile au caracter informativ.

Imaginile pe site sunt cu titlu de prezentare  iar  culorile pot diferi de situatia reala si pot varia  în functie de setarile monitorului.