Povestea noastra

Am inceput in 2001, mai intai local,  apoi de-a lungul anilor am dezvoltat o retea de parteneri si clienti in toate zonele tarii- si nu numai.

Experienta acumulata in acesti ani,  mii de clienti si amenajari realizate sunt cea mai buna carte de vizita.  Am decorat spatii rezidentiale ( case, apartamente), restaurante, hoteluri, pensiuni, saloane de nunti  etc.

Comunicarea cu clientul a fost si a ramas cheia succesului. Facem schimb de informatii, si ne adaptam dorintelor si asteptarilor clientului, oferind in acelasi timp sfaturi si idei.

Servicii complete, la cheie –  oferim consiliere, masuratori, croit si cusut, montaj.

Reprezentam in exclusivitate in Romania unii din cei mai mari producatori din lume. Fiecare produs vandut respecta toate standardele de calitate.  Avem furnizori cu fabricile  in Franta, Olanda, Spania, Italia, Polonia, Austria, Turcia, Germania, India etc.

Cumparand direct de la producatori – fabrici –  cantitati mari, putem sa va oferim preturi cu adevarat convenabile . La sute de modele de tesaturi sau accesorii putem garanta cel mai mic pret din Romania!

Spre deosebire de circa  95%  din magazinele online, noi avem stocuri. Avem sute de modele, in doua depozite, gata sa fie livrate imediat oriunde in tara. Astfel avem si  posibilitatea  preluarii  din magazin de catre clienti. Orice client poate veni sa vada un produs si sa il cumpere sau comande.

Generam locuri de munca, platim taxe si impozite in Romania (toate platite la timp). Ne implicam in proiecte sociale sau in situatii unde oamenii, dar mai ales copiii, au nevoie de ajutor. Am sustinut si sustinem initiative minunate:  Salveaza o inima, Magic Camp (pentru copiii cu cancer), Bursa de fericire (Spital Oncologie copii), centre pentru copii orfani sau cu deficiente.

Am construit multe si mai avem si mai multe de facut !

Multumim pentru ca ne sunteti alaturi din 2001!

Perdeco™ este marca inregistrata OSIM .