S.C. NICOLTEX S.R.L., denumita in continuare PERDECO,  respecta confidentialitatea oricaror date, informatii legate de utilizatorul inregistrat pe site, precum si a tranzactiilor efectuate de acestia, în conditiile si limitarile impuse de lege.

In conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, PERDECO prelucreaza date cu caracter personal in scopuri legitime, cu respectarea principiilor mentionate in continuare.

Cine suntem

Prezentul website este proprietatea S.C. NICOLTEX S.R.L., Cod Unic de Inregistrare RO14347477, Nr. Inmatriculare  J10/554/2001, e-mail magazin@perdeco.ro.

Cum protejam informatiile dumneavoastra

Va oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultima generatie. In cadrul website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL). Accesul la panoul de administrare al website-ului si/sau la panoul de administrare al pachetului de gazduire se face doar de catre persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces si sunt obligate să pastreze confidentialitatea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenta si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

De ce colectam informatii

In conformitate cu principiile Regulamentului si a legislatiei in vigoare, PERDECO are obligatia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care ii sunt furnizate.

PERDECO foloseste datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afisarea continutului in limba selectata)
 • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
 • Pentru a ne ajuta sa cream și sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.
 • Pentru imbunatatirea securitatii accesului la serviciile oferite.

Confidentialitatea informatiilor

Nu dezvaluim informatii despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terte persoane / entitati, cu exceptia institutiilor Statului Roman sau Comisiei Europene autorizate sa auditeze activitatea noastra.

Consimtamantul dumneavoastra

Utilizand site-ul nostru, sunteti de acord cu politica noastră de confidentialitate.

Utilizare cookie-uri

Colectam informatii nenominale de tip cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra in cadrul site-ului nostru.

Informatiile nenominale colectate sunt:

 • Browser-ul web
 • Sistemul de operare
 • Rezolutia dispozitivului
 • Limba browser-ului / sistemului de operare
 • Date si ora fiecarei actiuni
 • Adresa URL de referinta
 • Cuvinte cheie de referinta
 • Motoare de cautare de referinta
 • Pagina de intrare, pagina de iesire, pagini accesate
 • Timpul petrecut pe fiecare pagina
 • Erori generate in site
 • Cautari in cadrul site-ului web

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul accepta ca administratorul site-ului poate stabili reguli si limitari privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor si a continutului anumitor sectiuni ale site-ului se realizeaza folosind numele de cont si parola.

Reclamatii si sesizari

In Romania institutia guvernamentala responsabila cu reglementarea protectiei datelor cu caracter personal se numeste Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro

In calitate de operator al acestui site,  SC NICOLTEX SRL , se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

SC NICOLTEX SRL se angajeaza sa foloseasca datele personale exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC NICOLTEX SRL se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii puteti accesa sau solicita Notificarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor sau pentru orice alte solicitari legate de datele personale prelucrate de SC NICOLTEX SRL, clientii se pot adresa in acest sens direct persoanei responsabile cu protectia datelor, cu cerere scrisa trimisa la adresa:  Buzau, Str Patriei 35 , cod postal 120204  sau pe email:  info @ perdeco .ro . Orice solicitare va primi raspuns intr-un termen rezonabil, ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice.